Veldhoven
040-2541674
info@koffie-machine-reparatie.nl

Koffie-machine-reparatie

Gedreven door koffie...

Wanneer je koffiemachine kapot is, wil je natuurlijk dat deze zo snel mogelijk gemaakt wordt en niet dat je honderden euro’s moet betalen voordat hij überhaupt weer gemaakt is. Daarom is het dealernetwerk van Koffie-Machine-Reparatie.nl in leven geblazen.

Voordat we hiermee begonnen, repareerden we al allerlei machines, tv’s, smartphones, tablets en dergelijke. Vanuit onze klanten kwam uiteindelijk de vraag of we ook koffiemachines repareren tegen een schappelijke prijs.

Naast de dealers van koffiemachines, zijn wij één van de weinige bedrijven in Nederland die koffiemachines repareren. Omdat we onze kennis wilden delen met anderen, hebben we door Nederland een heel dealernetwerk opgezet.

In vrijwel iedere provincie hebben wij een partner zitten die ook jouw koffiemachine repareert en een snelle service biedt. Alleen al daarvoor raden wij aan om altijd voor ons te kiezen.

De Koffiemachine Expert is een premium deelnemer in het netwerk en gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van de meest voorkomende koffiemachine merken op de Nederlandse markt.